Spotify Ripper 0.1.1

Escrit per Jan Llepat | Dins la categoria

A hores d'ara qui no coneix el servei de streaming musical que ofereix Spotify?
Spotify en la seva versió gratuïta (cada 30 minuts més o menys, depenent de l'hora) reprodueix una falca publicitaria però ens permet disfrutar de les funcions bàsiques.

Per descarregar-lo clickeu sobre el logo o aneu al següent link on us podreu registrar gratuïtament i sense invitació: SPOTIFY.

Clar la cosa està molt bé però només podem escoltar les cançons des de l'ordinador.
Buscant per la xarxa he trobat un petit programa que mentres escoltem la cançó la va enregistran i finalment la desa en un mp3 (això si amb només una qualitat de 128 Kbps).
La qüestió és que m'ha fet gràcia el programa i l'he traduït al català (l'original està en suec).

Us deixo el link de descàrrega amb les instruccions d'ús perque pogueu disfrutar també en el vostre reproductor de mp3 de les cançons trobades a Spotify.

Descàrrega: SPOTIFY RIPPER 0.1.1 + Instruccions

Si voleu apendre com desar la música que escolteu continueu llegint el tutorial...



Preparació


Abans de continuar amb el tutorial cal configurar la tarja de so perque gravi el que és reprodueix en el vostre ordinador.


Hem d'anar a: Menu Inici / Configuració / Tauler de Control / Dispositius d'audio i so 



/ Audio / Pestanya Volum de Dispositiu per defecte / 


Opcions - Propietats (marcar enregistrament) i premer Dacord.


Un cop aquí marquem el canal Wave/Mp3 a sota on posa Selecciona.



Amb totes les passes anteriors realitzades estarem preparats per continuar amb el tutorial del Spotify Ripper:


TUTORIAL


1) Descarregat el programa que ens permetrà “rippejar” les cançons, el descomprimiu en el directori que volgueu.

2) Donant per soposat que ja tenim instal.lat l'Spotify original, simplement l'activarem sense reproduir cap cançó encara. Tot seguit ja podem ejecutar l'arxiu Spotify Ripper Cat.exe i ens mostrarà una finestreta com la que és veu més avall. 

Fes clic en el recuadre del log per marcar-lo i així poder veure l'activitat del programa.


Primer pas: activa el Spotify Ripper Cat i marca el Log a la pantalleta que et surt


3) Ara prem el botó “Troba Spotify”. Això conectarà el programa “rippejador” amb Spotify per renombrar automàticament els arxius correctament, segons el nom que tinguin en la base de dades. Si tot va bé, té que aparèixer el missatge “Spotify trobat” a la pantalleta.




Prem el botó “Troba Spotify” i asegura't que surt el missatge de la pantalla
 


4) Prem el botó “Rip”. Quan el premis, Spotify Ripper estarà preparat per descarregar la cançó que tú posis a reproduir. Només tens que fer clic sobre ella i automàticament la vagis escoltant el programa l'estarà descarregant i transformant en un mp3 que guardarà en el teu disc dur (en el mateix directori on tinguis el Spotify Ripper). L'aplicació seguirà “rippejant” cançó rera cançó fins que tornis a premer el botó de “Rip”. Llavors deixararà de fer-ho. 

També pots gravar discs sencers o llistes de reproducció pròpies. Només tens que activar-les i el “rippejador” s'encarregarà de tot. Això sí, molt de compte amb els sons que puguin arribar d'altres programes del PC, com per exemple, el messenger.... Tot és gravarà junt a la cançó. Millor que tanquis els programes susceptibles de produir sorolls.


Prem Rip i després fes sonar en el Spotify la cançó o album que vulguis gravar


5) Si tot ha anat bé, apareixerà els missatges que veus a la pantalla següent:


Si apereixen els següents missatges a la pantalleta, tot ha anat bé
 

6) Si no funciona, pots provar de reiniciar ambdós programes (el vell mètode informàtic) i provar d'executar primer el programa "rippejador" i tot seguit l'Spotify. Si tampoc funciona llavors tens un problema amb la tarja de so, que no és soportada per l'aplicació.

Arribats aquí tens dues opcions: o bé canvies de tarja de só, o bé esperes que surtin noves versions que suportin la teva tarja.

Bé. espero que us n'hagueu sortit... fins la pròxima!

Comentaris (0)

Publica un comentari a l'entrada

Subir