Salvar el missatges de Outlook

Escrit per Jan Llepat | Dins la categoria ,

Hola a tots/es de nou! Avui us porto un petit truc per si mai heu hagut d'intal·lar de nou el Microsoft Outlook ja sigui perque us ha entrat un virus, el Windows no arrenca...

Si volem salvar tots els: missatges, contactes, etc que hi teniem i passar-los a la nova instal·lació seguiu llegint...

El Outlook (sense dir res a ningú) va creant regularment en un arxiu ocult una còpia de seguretat de tots els: correus, calendari, contactes... només l'em de copiar del directori on és troba i importar-lo a la nova instal·lació perque tot quedi com estava. Anem a començar.



1er)  Accedim al disc dur o partició on tinguem la còpia vella i anem la següent ruta:

C:\Documents and Settings\Administrador\Configuración local\Datos de programa\Microsoft\Outlook

NOTA: On posa Administrador heu de triar el nom de la vostra comte de Windows, en el cas que no hi hagi cap usuari creat entreu a la comte d'Adminitrador com mostro a l'exemple.


2n) Un cop dins la ruta em de buscar l'arxiu backup.pst i copiar-lo.


3r) Ara obrim la nova instal·lació del Outlook i anem a: Fitxer / Importa i Exporta ... / escollim Importa des d'un altre programa o fitxer i premem endavant / Triem Fitxer de carpetes personals (.pst) i carreguem la còpia del fitxer que em realitzat anterior. Finalment escollim com volem que ens sincronitzi les dades i premem endavant.

De ven segur que a més d'un li serà de gran utilitat la recuperació dels correus, contactes... on hi tenia dades importants!


Comentaris (0)

Publica un comentari a l'entrada

Subir