Saltar-se la restricció de Megavideo (72min)

Escrit per Jan Llepat | Dins la categoria

Molts de vosaltres que utilitzeu pàgines per veure alguna: pel·lícula, série, documental... de segur que en més d'alguna ocasió us heu trobat amb les restriccions que utilitzen aquestes webs i ens han tallat la secuència en el moment més interessant. Perque això no us torni ha passar he escrit aquest petit artícle.

Molts d'aquests continguts són allotjats en el hosting de Megavideo o similiars i sino tenim una comte Premium (o sigui pagant una quota mensual) ens limiten el visionat a 72 minuts al dia.
Per això avui us explicaré uns quants trucs per saltar-nos la restricció. Anem-hi!


PRIMER MÈTODE


Apagar el router i tornar-lo a conectar. Així de senzill!

Uns dels sistemes que utilitzen per controlar el temps de visionat és la IP amb que ens conectem. La IP és com la nostra matrícula per la xarxa i quan fem una sol·licitut a qualsevol pàgina queda registrada al servidor (explicat d'una manera ràpida).

Llavors, un cop reiniciem el nostre router el proveïdor d'internet (Telefònica, Jazztel...) ens assigna una nova IP que permet enganyar els servidors de Megavideo. Això passa si el nostre proveïdor utilitza IPs dinàmiques (és a dir el que he explicat anteriorment. La majoria ho fan.

Sino teniu IP dinàmica com passa a clients de Vodafone continueu llegint:






SEGON MÈTODE


1er) Heu de començar a reproduïr la pel·lícula i pausar. Ara haureu de deixar carregar-la tota o sigui que pot trigar una miqueta, mentres tant podeu anar a sopar.


2n) Un vegada tot carregada (això vol dir tota la barra de càrrega de color gris), aneu al menú del vostre navegador a: "Fitxers" i esculls la opció "Treballar fora de línia", després heu de premer play i ja podreu disfrutrar de la pel.lícula sense límits de temps!






Hi ha gent que ho ha provat carregant fins i tot 3 pel·lícules alhora i un cop desconectats (treballant fora de línia) les ha pogut veure totes!


Comentaris (0)

Publica un comentari a l'entrada

Subir