AutoLyrix 0.6.0

Escrit per Jan Llepat | Dins la categoria , ,

AutoLyrix és un projecte de codi obert creat per Alex A. dos Santos (NoWayX) i en el qual he col·laborat en la traducció al català. No cal dir que és gratuït i soporta les tres plataformes: Windows, Linux i MacOS.

AutoLyrix és un programa dissenyat per descarregar les lletres i les portades de la cançó que estiguem escoltant en el nostre reproductor. És un programa ideal per molts cantants que versionen temes en anglès o fans que vulguin descarregar i guardar les lletres i portades dels grups preferits.

Podeu descarregar-vos una còpia a:

Descàrrega AutoLyrix 0.6.0

Per canviar l'idioma nomès heu de descarregar la traducció que he fet:


Un cop aquí cliqueu amb el botó dret sobre el l'enllaç Catalan i trieu Anomena i desa el contigut de l'enllaç
Ara només heu de copiar l'arxiu descarregat al directori del programa (C:/Archivos de Programa/AutoLyrix) i un cop executat anem a Preferences/Options i escollim l'idioma català que ens apareix (en properes versions m'han assegurat que hi haurà l'idioma inclòs). Només ens caldrà reiniciar el programa i ja el tindrem traduït.


FUNCIONAMENT


El funcionament és molt senzill, només heu de reproduir un mp3 amb qualsevol reproductor que utilitzeu: Winamp, iTunes, Windows Media... (els soporta tots) llavors inicieu el programa i ell mateix us descarregarà la lletra i la portada del disc (cal dir que és perfecte per tenir ordenada les cançons d'una biblioteca al ordinador o al reproductor portàtil).

Potser que la primera cançó no us l'agafi, només heu de passar a la següent i el programa ja funcionarà i també penseu que depen de quin grup sino és molt alternatiu dubto que us trobi la lletra.

Les lletres poden són desades en format TXT i el programa ho fa en el directori Lyrics on crea una subcarpeta amb l'inical de l'intèrpret. Les portades les desa al directori AlbumArt amb format JPEG.

Bé, desitjo que us sigui de gran utilitat i encara que no afinem almenys ara sapiguem que diem quan cantem!


Comentaris (0)

Publica un comentari a l'entrada

Subir